Trouwen in Delft

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft

Zeg JA in een romantische en historische omgeving

Trouwen in Hotel Arsenaal

Stel je voor: de meest speciale dag van je leven, omringd door een gevoel van historie. Dat is precies wat Hotel Arsenaal te bieden heeft voor jouw droombruiloft! Dit hotel is niet zomaar een plek om te overnachten; het is een plek vol historie en romantiek.

Zo hebben jullie de perfecte dag!

Stel jullie eigen trouwdag samen

Van ontvangst tot ceremonie en van diner tot receptie en/of feest. Wat jullie wensen ook zijn, bij Hotel Arsenaal wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Ontvangst

Vol verwachting worden jullie gasten hartelijk verwelkomd in Gastrobar de Wapenkamer. Tijd voor een kopje koffie en wat hartige en zoete hapjes. Na het genieten van een kopje koffie nemen de gasten plaats in de door jullie gekozen ruimte. En dan, op het langverwachte moment: “Dames en heren, het bruidspaar!”

Ceremonie

Bij Hotel Arsenaal is elke bruiloftsceremonie een betoverend moment van liefde. Op deze historische locatie wordt de belofte van eeuwige verbintenis gesloten, wanneer jullie de zin “Ja, ik wil” uitspreken naar elkaar.

Receptie

Familie, vrienden, collega’s en kennissen: Ze staan allemaal in de rij om jullie te feliciteren! Er is ruimte voor een hapje, drankje en natuurlijk een bijzonder fotomoment: het aansnijden van de bruidstaart!

Toost

“Op het bruidspaar!” Heb je geen behoefte aan een receptie, dan kun je er ook voor kiezen een korte toost te houden met een glas Cava, Prosecco of Champagne. Het is ook mogelijk nu de bruidstaart aan te snijden. “Proost op een lang en gelukkig huwelijk!”

Diner

Zijn de ergste zenuwen een beetje gezakt? Geniet dan van heerlijk diner in onze Wapenkamer. Willen jullie het graag groots aanpakken? Neem dan met familie en vrienden plaats aan de mooi gedekte tafels.

Feest

Van een traditionele openingsdans op de live muziek van een bandje tot een volle dansvloer die swingt op de tonen van een DJ. De mogelijkheden voor catering en entertainment zijn eindeloos. Wat jullie wensen ook zijn, we vullen ze graag voor jullie in.

Trouwen in Hotel Arsenaal

Ervaringen

Benieuwd wat andere bruidsparen vinden van hun huwelijk op deze historische locatie? Lees hieronder hun ervaring.

‘Na onze sprookjesachtige bruiloft bij Hotel Arsenaal kan ik alleen maar stralen van geluk! De adembenemende setting, vriendelijke service tijdens de receptie en het heerlijke diner hebben onze verwachtingen overtroffen. Dank je wel team van Hotel Arsenaal – Isabella Van der Hart’

Fotoshoot

Jullie speciale dag vastleggen? Daar is Hotel Arsenaal de perfecte locatie voor! Bij jullie bijzondere dag hoort natuurlijk een prachtige locatie. Nog geen eigen fotograaf op het oog? Wij kunnen je hierbij adviseren.

Bruidssuite

Jullie bijzondere dag afsluiten in één van onze prachtige suites? Ook dat is een optie!

Boek hier je bruidssuite

Neem contact op

Enthousiast geworden en willen jullie contact opnemen met een van onze medewerkers om de mogelijkheden voor jullie speciale dag te bespreken? Neem hieronder contact met ons op of bel naar: 015 205 20 90.

Meer informatie aanvragen

SAY YES TO NEW MEMORIES

Ontdek de sfeer

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft