Veelgestelde vragen

Algemeen

Het adres van Hotel Arsenaal is Korte Geer 3, 2611 CA Delft. Hotel Arsenaal ligt midden in de historische binnenstad van Delft, op een schiereiland tussen de Oude en Nieuwe Delft. Op loopafstand vind je alle musea, gezellige pleintjes, winkels en cafés. Hotel Arsenaal is goed te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Met het openbaar vervoer
Hotel Arsenaal ligt op 5 minuten lopen van treinstation Delft. Steek de brug over richting het centrum, loop door de Barbarasteeg, rechtdoor door de Breestraat en ga rechts op de Korte Geer. Je bent gearriveerd bij Hotel Arsenaal.

Met de auto 
Vanaf de snelweg A13 neem je afrit 9 en volg de borden ‘centrum’ en navigeer naar Korte Geer 3.

Ja, deze is aanwezig.

Alle ingangen van het hotel zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Hotelgasten kunnen gebruikmaken van de naastgelegen parkeerplaats. Hier is één MiVa parkeerplaats aanwezig.

Hotelgasten kunnen gebruik maken van onze 20 eigen parkeerplaatsen naast het hotel. De kosten zijn €25 per dag. Je mag inrijden vanaf 15:00 uur op de dag van check-in en tot uiterlijk 12:00 uur de volgende dag als de parkeerplaats voor je is geserveerd. Wil je gebruik maken van een van onze parkeerplaatsen? Neem dan voor aanvang van je bezoek contact op met onze receptie.

Ook is het mogelijk om te parkeren in de Zuidpoortgarage, deze bevindt zich op 5 minuten lopen van Hotel Arsenaal. Maximaal tarief per 24 uur: € 19,20,-.

Ja zeker, wij hebben zes laadpalen beschikbaar op onze parkeerplaats.

Hotel

Inchecken kan vanaf 15:00 uur. Eerder inchecken is alleen mogelijk als de kamer beschikbaar is, dit kun je bij de receptie vragen.

Check-out is om 11:00 uur.

Als er kamers beschikbaar zijn, dan kan er in overleg met de receptie eerder worden ingecheckt! Dit is geen garantie.

Ja, alle kamers in Hotel Arsenaal worden aangeboden inclusief ontbijt.

Het ontbijt vindt plaats in onze Gastrobar de Wapenkamer op de begane grond.

Informatie over het huren van fietsen volgt binnenkort!

Er is geen beveiligde en overdekte fietsenstalling bij het hotel. Je kan de fiets parkeren buiten naast de entree, dit is uit het zicht van de straat.

Station Delft (4 min loopafstand van het hotel) heeft een gratis overdekte en beveiligde fietsenstalling beschikbaar https://www.delft.nl/fiets-stallen-station-delft

Helaas, honden zijn niet toegestaan in Hotel Arsenaal. Honden zijn wel toegestaan op het terras.

Uiteraard zijn hulphonden wel welkom. Denk je erover te komen overnachten en neem je een hulphond mee? We vragen je dan vriendelijk om vooraf even contact met onze receptie op te nemen.

Gastrobar de Wapenkamer

De openingstijden van onze Gastrobar zijn op zondag t/m donderdag van 8:00 – 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 8:00 – 00:00 uur.

Er hoeft voorafgaand aan je bezoek geen tafel gereserveerd te worden in onze Gastrobar. We ontvangen u graag.

Helaas kunnen wij bij de tafelreserveringen geen specifieke tafel voor u vastzetten. Wel noteren wij uw voorkeur bij de reservering en gaan wij natuurlijk ons best hiervoor doen.

Werken bij Hotel Arsenaal

Leuk dat je misschien bij ons wilt komen werken! Actuele vacatures zijn hier te vinden.

Leuk dat je misschien bij ons wilt komen stagelopen! Stuur voor mogelijkheden even een mailtje naar onze afdeling personeelszaken, via pz@westcordhotels.nl.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.