Gastrobar

De Wapenkamer

Culinair genieten op een historische plek

Welkom in Gastrobar de Wapenkamer

Welkom in Gastrobar de Wapenkamer in het historische Hotel Arsenaal. Een plek waar je heerlijk kunt genieten van verfijnde wijn-spijscombinaties met een knipoog naar de geschiedenis. Zo schrijven we begin 1600. Hotel Arsenaal herbergt vele kanonnen, vuurwapens, kogels en ander wapentuig. Niet alleen diende het pand als wapenopslag, ook werden er in dit Oost-Indisch pakhuis goederen als specerijen, katoen, koffie, thee en Chinees porselein op- en overgeslagen. Een wapenkamer van waarde kun je wel stellen! 

Juist deze waarde hebben wij vandaag de dag terug laten komen in onze gastrobar. Geniet van spannende gin tonics die wij op smaak brengen met specerijen uit de Oost. Kom tot rust bij onze robuuste open haard en bestel een van onze eigen barista koffies en voel de handelsgeest terwijl je de specerijen uit de keuken tot je neemt! 

Onze menukaart is met veel zorg samengesteld zodat we er zeker van kunnen zijn je een optimale smaakbeleving te serveren. Elk gerecht vertelt zijn eigen verhaal en vanaf ieder bord kijk je naar een ander verleden. 

Kom je langs in Hotel Arsenaal? Het is immers een goed bewaard geheim, wie weet ontdek jij alle geheimen!

Reserveren?

Gezellig! Stuur je een mail naar receptie@hotelarsenaal.nl en tot snel!

Openingstijden

De Wapenkamer is dagelijks geopend. Onze bar is geopend tot 23:00 uur en de keuken is tot 21:00 uur geopend.

Proef de sfeer