Fotoshoot

Fotoshoot

Hotel Arsenaal

Ben jij op zoek naar een unieke locatie voor een fotoshoot? Met haar rijke geschiedenis en prachtige decor biedt Hotel Arsenaal hier de perfecte locatie voor! Wij bieden de mogelijkheid om diverse soorten fotografieprojecten onder bepaalde voorwaarden te organiseren, zoals interieur-, product,- mode- en trouwfotografie.

Welkom bij Hotel Arsenaal!

Locatie

In ons hotel is het mogelijk om in alle publieke ruimtes foto’s te nemen. Dit gebeurt in overleg, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de fotoshoot zo zorgvuldig mogelijk verloopt. Wil je een fotoshoot op een kamer organiseren? Dit is mogelijk mits je de kamer boekt en met ons overlegt.

Welkom in Gastrobar de Wapenkamer!

Kosten

Het organiseren van fotoshoots binnen Hotel Arsenaal is alleen doordeweeks mogelijk onder begeleiding van Hotel Arsenaal. Kosten voor een fotoshoot in de publieke ruimtes bedragen €75,00 per uur (minimaal 1 uur). Kosten van de kamers zijn de boekingsprijzen, exclusief de €75,00. Gaat het om een trouwshoot, vraag dan naar de mogelijkheden.

Welkom in de sfeervolle lobby van Hotel Arsenaal!

Voorwaarden

  • Er mogen geen naakt- of lingeriefoto’s, discrimenerende foto’s en politiek geladen foto’s worden genomen.
  • De crew tijdens de fotoshoot mag niet bestaan uit meer dan 5 personen, inclusief modellen.
  • Tijdens de fotoshoot dient rekening gehouden te worden met de gasten en het personeel van het hotel.

Hotel Arsenaal behoudt te allen tijde het recht om de organisatie rondom de fotoshoot te bepalen. Eventuele verzoeken kunnen vooraf ingediend worden.

Light, camera, action!

Wil jij een fotoshoot organiseren binnen Hotel Arsenaal en stem je in met de bovenstaande afspraken? Dan ben je van harte welkom! Neem contact op met onze marketingafdeling voor verdere informatie en om de beschikbaarheid te controleren.

Mail ons

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft