Genieten van heerlijke kleine gerechten in een historisch pand

Luxe High Tea in Delft

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft

Ontdek de rijke historie van het monumentale pand

Een Luxe High Tea in Hotel Arsenaal

Bij Hotel Arsenaal ben je van harte welkom voor een Luxe High Tea. Ervaar ondertussen de rijke historie van het pand en geniet van onze hartige en zoete specialiteiten. Een unieke locatie die je meeneemt door de tijd. Zowel met een kleine groep of een grote groep kun je bij ons terecht. Van te voren horen we graag met wie je komt. Dan zorgen wij voor een compleet verzorgde Luxe High Tea. Zien we jou binnenkort bij de High Tea voor een onvergetelijk moment?

Luxe High Tea in Delft

Bij ons geniet je van een heerlijke Luxe High Tea in Delft op een unieke locatie. In de wintermaanden brandt de haard, in de zomer staan de tuindeuren open en kun je ook in onze binnentuin zitten. Bij de Luxe High Tea ontvang je 2 etagères vol met hartige en zoete lekkernijen. Ook serveren we onbeperkt thee en koffie. De High tea kun je reserveren voor €27,50 per persoon. Voor kinderen tot 12 jaar is dit €20,00 per persoon.

Wil je de High Tea nog feestelijker maken? Dan kun je onze Luxe High Tea beginnen met een glaasje prosecco op aanvraag.

High Tea in een uniek historisch pand

Middenin het historische centrum van Delft én met uitzicht op de Delftse grachten vind je ons hotel. De perfecte locatie voor een Luxe High Tea in Delft én in een uniek historisch pand. Laat je verwelkomen door de warme en gastvrije ambiance, een perfecte weerspiegeling van Delft’s gastvrijheid. Het schilderachtige en ‘Vermeriaanse’ complex heeft een hoge (cultuur)historische waarde. Niet voor niets staat het te boek als Rijksmonument.

Wat kun je allemaal verwachten

Laat je verwennen met luxe gerechten, onbeperkt koffie en thee tijdens een High Tea in Delft. En zoals het hoort, hebben we heerlijke gerechten voor je klaar staan. De High Tea wordt in 2 rondes geserveerd. Als eerste plaatsen wij een hartige etagère. Wat er op het menu staat? Een variatie aan zoete en hartige gerechten, zoals luxe sandwiches, kaas-rucola kroketjes, verse carpaccio, verschillende soorten chocolade bark, huisgemaakte blondie en fudge, aardbeien met witte chocolade en meer.

Onze thee

Thee kent een rijke geschiedenis met vele tradities. Voor ons bestaat échte thee uit losse theeblaadjes. Theeblaadjes waarvan we de oorsprong kennen en die niet worden fijngemalen in een zakje. Tijdens onze Luxe High Tea geniet je van losse verse thee. We serveren de thee in diverse smaken.

High Tea binnentuin

Onze binnentuin

Bij mooi weer bieden we een unieke high tea-ervaring in onze historische binnentuin. Omringd door eeuwenoude muren kun je genieten van een Luxe High Tea in Delft. Tijdens het maken van de reservering kun je aangeven of je de Luxe High Tea binnen of buiten wilt doen.

Reserveren

Kom van maandag t/m zondag tussen 12.30 uur en 16 uur in ons hotel genieten van een Luxe High Tea in Delft. De High Tea is tot maximaal 8 personen online te reserveren via de pop-up rechts op het scherm. Wil je voor meer dan 8 personen reserveren? Reserveer dan hieronder voor het maken van een groepsreservering.

Groepsreservering

Luxe High Tea cadeaubon

Luxe High Tea cadeaubon

Op zoek naar het perfecte cadeau? Verras je geliefden met een onvergetelijke ervaring door onze Luxe High Tea cadeaubon te geven! Leuk voor elke gelegenheid, de cadeaubon biedt de ontvanger een heerlijke Luxe High Tea in onze historische binnentuin of sfeervolle binnenruimte. Kom langs bij onze receptie voor meer informatie of om de cadeaubon direct aan te schaffen.

Proef de sfeer

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft