Hotel Arsenaal

Exclusieve zomer diners

4-gangen verrassingsdiner met wijnarrangement

Zomer diner in de binnentuin

Stel je voor: een warme zomeravond, een zacht briesje en een heerlijk diner in onze prachtige binnentuin. Dit alles wordt werkelijkheid tijdens onze exclusieve zomer diners. Slenter door de schilderachtige gangen van ons historische pand en laat je betoveren door de rustgevende sfeer van onze binnentuin. Wij bieden een onvergetelijke culinaire ervaring aan: een luxueus 4-gangen verrassingsdiner, samengesteld door onze getalenteerde chef-kok.

Binnentuin Hotel Arsenaal

4-gangen verrassingsdiner

Hotel Arsenaal staat bekend om zijn prachtige binnentuin, die een oase van rust en schoonheid biedt voor gasten. Verwen jezelf met een avond vol luxe en hartverwarmende gastvrijheid in de idyllische omgeving van Hotel Arsenaal. Het 4-gangen verrassingsdiner kun je reserveren voor € 95,- p.p. Dit is inclusief het wijnarrangement.

zomer diner Hotel Arsenaal

Smaakvolle verwennerij

Laat je verrassen door de verfijnde smaken en stijvolle presentatie van elk gerecht. Van het voorgerecht tot het dessert, elke hap is een feest voor je zintuigen. En om de ervaring compleet te maken, serveren we de gerechten met een bijpassend wijnarrangement.

Een onvergetelijke avond

Of je nu een romantische avond voor twee organiseert of een bijzondere gelegenheid wilt vieren met vrienden en familie, onze zomer diners in de binnentuin bieden de perfecte setting voor een memorabele avond. Maar zelfs als het weer niet meewerkt, hoef je je geen zorgen te maken. Onze sfeervolle Gastrobar de Wapenkamer biedt een gezellige en luxe ambiance waar je kunt genieten van een heerlijk diner, zelfs als het buiten regent.

Gerechten met een verhaal

Onze chef gelooft dat het hart van elk gerecht niet alleen in de ingrediënten zit, maar ook in de passie waarmee het wordt bereid. Tijdens het diner nodigen we je uit om niet alleen te genieten van de smaken op je bord, maar ook om het verhaal achter elk gerecht te ontdekken. Je hebt tijdens het diner de mogelijkheid om het verhaal van onze chef te horen.

Proef de sfeer

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft