Hotel Arsenaal

Culinair zomerdiner

4-gangen verrassingsdiner met wijnarrangement

Culinaire zomerdiners in de binnentuin

Stel je voor: een warme zomeravond, een zacht briesje en een heerlijk diner in onze prachtige binnentuin. Dit alles wordt werkelijkheid tijdens onze culinaire zomerdiners. Wandel door de schilderachtige gangen van ons historische pand en laat je betoveren door de rustgevende sfeer van onze binnentuin. Van 6 juli t/m 31 augustus hebben we elke zaterdag een culinair zomerdiner: een luxe 4-gangen verrassingsdiner, samengesteld door onze getalenteerde chef-kok.

Culinair zomerdiner

4-gangen verrassingsdiner

Verwen jezelf of iemand anders met een culinair zomerdiner in de idyllische binnentuin van Hotel Arsenaal. Geniet vanaf 6 juli t/m 31 augustus elke zaterdag van een heerlijk 4-gangen verrassingsdiner, inclusief een wijnarrangement, voor € 95,- per persoon. De culinaire zomerdiners kun je reserveren van 17.30 uur tot 19.15 uur via onze reserveringstool. Hotel Arsenaal staat bekend om zijn prachtige binnentuin. Stap terug in de tijd terwijl je de betoverende binnentuin van Hotel Arsenaal verkent.

Culinair zomerdiner

Wat kun je allemaal verwachten?

Laat je tijdens onze culinaire zomerdiners verrassen door de verfijnde smaken van elk gerecht. Aan het begin van het diner serveren we een dagverse tonijntartaar uit onze keuken. Onze chef maakt deze zelf op smaak met een huisgemaakte Aziatische dressing en een beetje wasabi. Als kers op de taart voegen we mayonaise van zwarte knoflook met inktvisinkt toe. En om de ervaring compleet te maken, serveren bij de gerechten een bijpassend wijnarrangement. De gerechten die erna komen, blijven een verrassing, maar zullen je zeker niet teleurstellen.

Culinair zomerdiner Hotel Arsenaal

Wijnen

Tijdens het diner schenken we diverse wijnen. Onze Grüner Veltliner komt van Schloss Gobelsburg, dit wijndomein is opgericht in 1171. Deze wijn met aroma’s van wilde tijm en smaken van rabarber, abrikoos en een vleugje peper gaan we serveren tijdens het voorgerecht. De wijnstokken van deze wijn groeien op een bodem van löss, leem en kalkhoudende grond. Dit zorgt voor een open en schone wijn. De druif past perfect bij de tonijntartaar, de wasabi en zwarte knoflookmayonaise.

Proost binnentuin Hotel Arsenaal

Een onvergetelijke avond

Of je nu een romantische avond voor twee organiseert of een bijzondere gelegenheid wilt vieren met vrienden en familie, onze culinaire zomerdiners in de binnentuin bieden de perfecte setting voor een memorabele avond. Maar zelfs als het weer niet meewerkt, hoef je je geen zorgen te maken. Onze sfeervolle Gastrobar de Wapenkamer biedt een gezellige en luxe ambiance waar je kunt genieten van een heerlijk diner, zelfs als het buiten regent.

Gerechten met een verhaal

Onze chef gelooft dat het hart van elk gerecht niet alleen in de ingrediënten zit, maar ook in de passie waarmee het wordt bereid. Tijdens het diner nodigen we je uit om niet alleen te genieten van de smaken op je bord, maar ook om het verhaal achter elk gerecht te ontdekken. Je hebt tijdens het diner de mogelijkheid om het verhaal van onze chef te horen.

Proef de sfeer

Boek een kamer in Hotel Arsenaal Delft